Cuti Datang Lagi

On November 15, 2010, in pengalaman, umum, by wanizwan

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Cuti dah pun mula. 2 bulan pula tu. Apa nak buat? Takkan nak ternak lemak dan membosankan diri kat rumah je? Mesti masing-masing dah ada plan. Kawan-kawan saya pun banyak yang sudah pergi melancong. Ke Port Dickson, Singapore, Penang, Melaka, semua pergi bersuka ria. Kononnya nak balas dendam balik sebab masa final exam tu masing-masing berhempas pulas tak tido, stress dan sakit kepala mentelaah buku. Tapi takpe la. Mungkin pergi melancong dapat release tension kan.Lagi best pergi dengan kawan-kawan. 😛

Tapi takkan la sepanjang 2 bulan nak melancong je? Banyak duit! 😆 Ada yang plan nak kerja, ada yang plan nak dapat lesen kereta dan motor. Tak kurang pula ada yang memang berniat tak nak buat apa-apa cuti ni. Sekadar menolong mak dan menghabiskan cerita-cerita animate ataupun cerita korea yang tak sempat nak tengok masa ngah belajar. Balas dendam katakan. Kan?

Continue reading »

Tagged with: